Zaalverhuur

Zaal huren

Geen twijfel mogelijk: bij het organiseren van een bijeenkomst of een feest (privé of bedrijfsfeest) is de zaal / locatie hét belangrijkste element.

Ben jij op zoek naar een prachtige (feest)zaal, gelegen in een oase van rust vlakbij de Vlaamse ardennen, waar je in alle discretie je gelegenheid kan vieren? Maak dan kennis met Feestzaal De Gouden Klokke. Een zaal huren voor uw feest of gelegenheid was nog nooit zo makkelijk en flexibel.

Je kan onze feest zaal huren mét of zonder cateringdiensten en je feest of gelegenheid volledig op maat samenstellen op een unieke locatie.

  • In de zaal is er plaats voor 70 personen
  • In de bar is er plaats voor 20 á 25 personen.

Feestzaal en tuin met overnachtingsmogelijkheden

Een andere troef van onze feestzaal te huren is dat wij kamers hebben zodat u overnachtingsmogelijkheden hebt.

Misschien wil jij je feest doorzetten tot in de vroege uurtjes en wens je daarna uit te slapen? Of verkies je op te staan in een luxe B&B met een uitgebreid ontbijt of lunch?

Alles is mogelijk, contacteer ons voor een oplossing op maat van uw evenement.

Zaal te huur voor privé of bedrijfsfeesten

Voor welke gelegenheid dan ook, de feestzaal van De Gouden Klokke is geschikt voor bedrijfs- en privéfeesten: communies, doopsels, trouwfeesten, verjaardagsfeesten, …

Naast onze ruime en gezellige feestzaal kan u bovendien ook gebruik maken van onze ruime en prachtige tuin met een uitzicht op de Vlaamse ardennen, in een oase van rust en stilte.

Met onze unieke locatie kunnen wij dan ook garanderen dat uw feest privé en discreet kan plaatsvinden tot het afgesproken tijdstip die u wenst.

Onze gehele zaal kan met tafels en stoelen ingericht worden, of u kan er voor kiezen om een lege ruimte te maken.

Feestzaal huren in Avelgem

Onze feest zaal met grote tuin is gelegen in ons Restaurant – B&B De Gouden Klokke in Avelgem, vlakbij Waregem, Ronse, Anzegem, Deerlijk, Oudenaarde, …

Voorzieningen:

Mogelijkheden:

Feestzaal met catering

Je kan je bedrijfs- of privé feest laten verzorgen met uitstekende cateringdiensten van onze chef Thierry Vancoppenolle, inclusief dranken.

Zaal huren: Prijzen

Gezien elk feest anders is en wij onze feestzaal zeer flexibel ter beschikking stellen, variëren de prijzen en worden geen prijzen op onze website vermeld.

Wens je meer informatie over het huren van onze zaal en over de beschikbaarheden? Vul dan onderstaand digitaal formulier in of bel ons op 055 38 85 60

Prijsofferte: Zaal huren