Voorgerechten

Onze kaart

Voorgerechten

Voorgerechten

Prijs

Terrine van huisgemaakte ganzenlever met konfijt van mirabellen en Riesling, geroosterde peperkoek

€ 30

Oesters natuur 6 st

€ 24

Gegratineerde oesters 6 st

€ 40

Rundscarpaccio met olijfolie van citroen en vleugje vanille uit Madagskar

€ 20

Huisgemaakte garnaalkroketten 2 st

€ 20

Scampi's met Curry Madras, appelblokjes en fijne groene uitjes

€ 22

Zeebaarsfilet à la plancha, krokante groentjes met emulsie van limoen en dragon

€ 30

Carpaccio van tonijn geparfumeerd met citroen en olijfolie

€ 20

Sorbet van Yuzu met roze pompelmoes en likeur van Limoncello

€ 9,00

*Dagprijs

Reserveer nu

Onze kaart

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Bekijk kaart
Desserts

Desserts

Bekijk kaart