Voorgerechten

Onze kaart

Voorgerechten

Voorgerechten

Prijs

Lapje gebakken ganzenlever op bedje van rabarber met Yuzu, kristal van roze pompelmoes

€ 28

Oesters natuur 6 st

€ 24

Gegratineerde oesters 6 st

€ 40

Rundscarpaccio met olijfolie van citroen en vleugje vanille uit Madagskar

€ 20

Huisgemaakte garnaalkroketten 2 st

€ 20

Scampi's met Curry Madras, appelblokjes en fijne groene uitjes

€ 22

Cannelloni van langoustine façonop wijze carbonara revisité

€ 28

Carpaccio van tonijn geparfumeerd met citroen en olijfolie

€ 20

Sorbet van komkommer en hartje van gerookte zalm met citroen en puntje kaviaar in Provençaals soepje

€ 10

*Dagprijs

Reserveer nu

Onze kaart

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Bekijk kaart
Desserts

Desserts

Bekijk kaart