Voorgerechten

Onze kaart

Voorgerechten

Voorgerechten

Prijs

Duo van ganzenlever 'maison' en Morcilla Iberico de Bellota, gekonfijte rode uitjes met meloenparel en basilicum, schuim van aardbeienlikeur, brioche

€ 30

Oesters natuur 6 st

€ 24

Gegratineerde oesters 6 st

€ 40

Rundscarpaccio met olijfolie van citroen en vleugje vanille uit Madagskar

€ 20

Huisgemaakte garnaalkroketten 2 st

€ 20

Scampi's met Curry Madras, appelblokjes en fijne groene uitjes

€ 22

Gebakken Sint-Jakobsnootjes op bed van witloof en groene tuinbonen, blanke boter met roze pompelmoes en Yuzu

€ 30

Carpaccio van tonijn geparfumeerd met citroen en olijfolie

€ 20

*Dagprijs

Reserveer nu

Onze kaart

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Bekijk kaart
Desserts

Desserts

Bekijk kaart