Voorgerechten

Onze kaart

Voorgerechten

Voorgerechten

Prijs

Gebraden langoustine geblust met balsamicoazijn van Modena, ganzenlever met zwarte peper op bedje van krulwiersalade

€ 28

Oesters natuur 6 st

€ 24

Gegratineerde oesters 6 st

€ 40

Rundscarpaccio met olijfolie van citroen en vleugje vanille uit Madagskar

€ 20

Huisgemaakte garnaalkroketten 2 st

€ 20

Scampi's met Curry Madras, appelblokjes en fijne groene uitjes

€ 22

Navarin van kabeljauw met spekreepjes en escargots 'Petits-Gris de Namur'

€ 30

Carpaccio van tonijn geparfumeerd met citroen en olijfolie

€ 20

Sorbet van de duindoornbes besprenkeld met Eau de Vilée uit Biercée

€ 10

*Dagprijs

Reserveer nu

Onze kaart

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Bekijk kaart
Desserts

Desserts

Bekijk kaart