Valentijn Menu 14 - 18 februari

Menu's

Valentijn Menu 14 - 18 februari

Fijn hapjesbord

Tongfilet opgevuld met kreeft, witte wijnsaus , groene uitjes, krokantje van norï

Beignet van kalfszwezerik met linzen, kalfsjus gebonden met Luikse siroop *

Sorbet Yuzu op rabarbermoes besprenkeld met Limoncello

Varkensmédaillons Iberico lichtjes gerookt, lentegroentjes

Kaasbord voor het dessert + 15 €

Bio vanilleijs met warme kersen en gegrilde amandelen

4 bedieningen : € 72 aangepaste wijnen € 22
5 bedieningen : € 90 aangepaste wijnen € 27 *

De valentijnmenu word geserveerd vanaf donderdag 14 februari tot en met maandag 18 februari

Reserveer nu

Menu's

Lunch

Lunch

Bekijk menu
Menu Sympathiek

Menu Sympathiek

Bekijk menu
Menu Prestige

Menu Prestige

Bekijk menu
Ontdekkingsmenu week 9-10 februari 2019

Ontdekkingsmenu week 9-10 februari 2019

Bekijk menu