Ontdekkingsmenu week 4 november 2018

Menu's

Ontdekkingsmenu week 4 november 2018

Coquillage met scampis op wijze Carbonara, ham van Corsica 2 Y gedroogd

Sorbet van komkommer met hartje van gerookte zalm en snuifje kaviaar in Provençaals soepje

Gebraden fazant met veenbessen, bospaddestoelen

Tiramissu van rode vruchten

€ 55,00

Een bijzonder verrassingsmenu met seizoensgebonden en creatieve gerechten, samengesteld naargelang de verse marktaanvoer en inspiratie van Chef Thierry Vancoppenolle, geserveerd in 4 gangen

Menu : € 55,00
Aangepaste wijnen : € 20,00

Reserveer nu

Menu's

Lunch

Lunch

Bekijk menu
Menu Sympathiek

Menu Sympathiek

Bekijk menu
Menu Prestige

Menu Prestige

Bekijk menu
Kerstavond & Kerstdag menu

Kerstavond & Kerstdag menu

Bekijk menu
Oudjaar & Nieuwjaarsdag Menu

Oudjaar & Nieuwjaarsdag Menu

Bekijk menu