Ontdekkingsmenu week 23 november

Menu's

Ontdekkingsmenu week 23 november

Gebakken Sint Jakobsnootjes met crème van butternut et Kurkuma

Sorbet van Limoncello besprenkeld met Limoncello

Gebraden patrijs met ovengebakken appeltjes en wilde veenbessen

Lekkernij van praliné en melkchocolade

€ 55,00

Een bijzonder verrassingsmenu met seizoensgebonden en creatieve gerechten, samengesteld naargelang de verse marktaanvoer en inspiratie van Chef Thierry Vancoppenolle, geserveerd in 4 gangen

Menu : € 55,00
Aangepaste wijnen : € 20,00

Reserveer nu

Menu's

Lunch

Lunch

Bekijk menu
Menu Sympathiek

Menu Sympathiek

Bekijk menu
Menu Prestige

Menu Prestige

Bekijk menu
Kerstavond & Kerstdag menu

Kerstavond & Kerstdag menu

Bekijk menu
Oudjaar & Nieuwjaarsdag Menu

Oudjaar & Nieuwjaarsdag Menu

Bekijk menu