Menukaart

Kerstmenu

Eindejaarsmenu

Ontdekkingsmenu

Menu prestige

To Share

Voorgerechten

Hoofdgerechten

  • Gebakken zeetong geblust met Sancerre €*
  • Filet pur Belgisch wit-blauw / 2 pepers / frieten / salade € 44
  • Gambas Royale gegrild 3 st / mousseline / rozemarijn / citroen € 41
  • Entrecote Galice / zomergroenten / aardappelmousseline / witte truffel € 39
  • Beignets / aardappelmousseline / witte truffel € 65

Desserts & Nagerechten

Kazen

  • Waaier van veredelde fijne kazen € 16,50

Nagerecht

  • Bladerdeeggebakje van appels met een sausje van Grand Marnier en vanilleijs € 15
  • Fantasie van sorbet € 10
  • Sabayon van Champagne met vanille-ijs en rode vruchten coulis € 16
  • Coupe vanille € 9
  • Dame Blanche € 11
  • Coupe aardbeien € 15
  • Kolonel (citroensorbet met verse munt en glaasje wodka) € 15
  • Pannenkoek Suzette met Grand Marnier min. 2 pers. € 15
  • Coupe advokaat € 11
  • Dessert van de dag €*
  • Café glacé / vanille roomijs / koffie / slagroom € 14
  • Coupe Limoncello € 15

Warme dranken

€* prijs van de dag